2 Mayıs 2018 Çarşamba

eCoinomic #ICO

eCoinomic #ICO


Arkadaşlara selamlar! Bugün, yatırım, varlık yönetimi, değişim, transferler ve çok daha fazlası dahil olmak üzere, kriptografi sahipleri için dijital varlıkların finansal yönetimini sağlayacak yeni ve benzersiz bir dijital platformdan bahsedeceğiz. İlginize sunuyorum eCoinomic!

İşte bu platformun sağlayacağı hizmetler:

krediler;
Güvenli ve teminatsız kredilere dayalı
fiat para birimleri ve kripto para birimleri.
Yatırım;
Uzun vadeli ve kısa vadeli yatırımlar
kripto para birimleri ve fiat parası.
Hedges;
Döviz korunma mekanizması
Ve kripto varlıkları riskini azaltmak.
Kripto değişimi;
Teminat yönetimi işlevini etkinleştir
Kripto ödemeleri;
Sanal kartların düzenlenmesi ile ödeme aracı.
En büyük ticaret ile entegrasyon
platform (eBay ve Amazon gibi)

Platformun ana görevi, kriptografik kaynaklara dayalı yatırım hizmetlerini geliştirmek, teşvik etmek ve optimize etmektir. Platform, kullanıcılara çevrimiçi ödeme yoluyla kredi, borsa, transfer, finansal yönetim ve hizmet ve sistem entegrasyonu fonksiyonlarını sunmaktadır.

eCoinomic, Ethereum ekosistemine dayanmaktadır. Akıllı sözleşmeler güvenilirliği ve şeffaflığı sağlayacaktır. Ana programlama dili Python. Bir kredi talebinde bulunacak tüm kayıtlı kullanıcılar bağımsız olarak kredi koşullarını belirleyebilir: kredi miktarı ve faiz oranı. Platform, bir kredi sözleşmesini imzalamak için bir meslektaşını otomatik olarak arayacak veya önerecektir.
Benzer koşullara sahip başvurular, FIFO (ilk sırada birinci sırada) temelinde faaliyet gösterecek kümelenmelerde oluşturulacaktır. Herhangi bir platform kullanıcısı borçlu ve borç veren olabilir.

İş süreci:


Gelecekte platform, kripto sahipleri için çeşitli finansal hizmetler sunabilecek. Kullanıcılar ve ortak projeler arasında yatırım ve varlık yönetimi, takas, transfer ve yerleşim gibi. Şifreleme potansiyelinin tamamını kullanmak için optimum bir hizmet paketi sağlayabilmek isteyen herkes.

Yol Haritası:


Jeton ve ICO ile:

ERC20 standardına göre belirteç, blok zinciri Ethereum'a dayanır. Jetonun amacı, eCoinomic platformunda hizmetlerin ödemesini yapmaktır.
Simgenin adı: CNC;
Ön Satış: 03/15/2018
ICO'nun halka açılışı: 05.01.2018
Kamu ICO Tarihi: 06.01.2018
Jetonun tipi: ERC20
Tamamen serbest bırakılan jetonlar: 1 379 410 661
Yumuşak Kap ICO: 9 000 000 USD

Hard Cap ICO: 35.000.000 USD

Jetonların dağılımı aşağıdaki gibi olacaktır:

% 80 satın almak (Ön Satış + Kamu ICO)
Kurucu ve ortakların% 14'ü
Danışmanlara ve aktivistlere% 6 Ödülü

Sonuç olarak, platformun çok çeşitli bilgi ve becerilere sahip yetenekli, çok işlevli bir takım olduğunu ve genel olarak projeyi başarılı bir şekilde uygulamak için gerekli olan her şeyin olduğunu söylemek istiyorum. 





Bitcointalk username: franch
My Eth Adress : 0x65e44324f5A4eDb9Fa333B1e0185975641cd5029

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder