2 Mayıs 2018 Çarşamba

Faxport: Spor Endüstrisini Standardize Etmek

Faxport

 Spor Endüstrisini Standardize Etmek


Merkezi olmayan platformlar, mevcut işleyiş biçimlerinde karşılaştıkları sorunları ya da eksiklikleri gidermek için bu kadar hızlı bir şekilde gelişmekte ve tüm endüstrileri kapsamaktadır. Bu yüzden spor endüstrisinin blokçı tutkunlar ve girişimciler tarafından fark edilmeden nasıl gözden geçirilmesi mümkün olabilirdi. Spor endüstrisi, dünyadaki daha fazla spor türü olduğundan, gerçekten de çok büyüktür ve herhangi bir insanın sayabileceğinden çok daha fazladır. Spor endüstrisinin arkasındaki iş, bazı büyük istatistiklere sahip ve beraberinde getirdiği fırsatlarla dolu paketi neredeyse sınırsız. Ancak, halen var olan şirketler ve sporcular için spor meraklıları ve farklı türden iş arayanlar için fırsatların kaybedilmesiyle sonuçlanan başlangıçlar tarafından tam olarak göz ardı edilmeyen verimsizlikler var.


Faxport, kurtarıcı

Faxport, küresel spor endüstrisine daha fazla güven ve güvenlik sağlamaya odaklanan blok zinciri üzerine kurulu bir platformdur. Faxport, ayrıcalıklı spor meraklılarını ve spor start-up'larını da dikkate alarak büyüme yolunda maddi zorluklarla karşılaşmalarını engellemiştir. Ürünlerini Fax Go aracılığıyla, kullanıcıların kendilerini tanımlamış olduğum küçük katkıları ile büyümelerine yardımcı olmak için tanımlanan sporcunun veya start-up'ı destekleyebilecekleri blok zincirinde kalabalığa dayalı bir kampanya başlatmayı başarabilecekler. Şirketin parçası için büyük bir girişim. Faxport kullanımı, spor ekipmanları üreticilerine, sporcuları ve spor severleri platformdan para biriktirdikten sonra küçük etkinlikler düzenlemelerine izin vermek için araştırma ve geliştirme amacıyla fon sağlama fırsatı sunmaktan çok yaygındır.

Günümüzde sadece sporla ilgili insanları birbirine bağlayan bir platform yok, bu yüzden Faxport da bunu yapmaya odaklanıyor ve fikirli insanları bir araya getiriyor, böylece birbirleriyle kolayca sosyalleşebiliyorlar ve bu da herkes için yeni olasılıklar doğurabiliyor. Faxport, yalnızca iyi bir iş fikri gibi değil, aynı zamanda tüm yuvarlak bir gelişme için sosyal nedenlere doğru çalışan harika bir platform gibi görünüyor.

Şimdi hepimiz biliyoruz ki, spor endüstrisi bitmeyen çeşitlilikteki işler için büyük bir merkez ve Faxport platformu aracılığıyla, işverenler potansiyel iş arayanları bulmayı dört gözle bekleyebilirler. Bu hem bulucular hem de arayanlar için büyük bir problemi çözmektedir. Sporculara ve işletmelere fayda sağlamaktan biraz daha uzaklaşan Faxport, şüpheli bir şekilde aşan ve güven oluşturabilecek bir veri tabanı oluşturmak için endüstri, tedarik, mekan bilgileri vb. Gibi küresel spor verilerini de kayıt altına alacaktır. bağlı insanlar.

Takım

Faxport ekibi, iki kurucular, Li Xiaocheng ve Huang Zhijin ile 16 çekirdek ekip üyesinden oluşmaktadır. Her ikisi de girişimcilik, spor endüstrisi ve aynı zamanda blockchain alanında el ve zihni tecrübe etmişlerdir. Her ikisi de son derece deneyimli teknik uzmanlardan oluşan bir ekip kuruyor ve aynı zamanda şirketin yönetim sektöründe çalışan insanlarla tanışıyor.

Yatırım fırsatları

FAS sikkeleri daha önce ICO öncesi satış yoluyla piyasaya sürülmüştür. ICO öncesi 30 Mart'ta başladı ve 18 Nisan'da kapanmadan önce önümüzdeki 4 gün boyunca devam edecek. ICO öncesi dönemde 1 Ethereum'a yatırım yaparak 3613 FAS sikkesi alabilirsiniz. ICO öncesi satışların kapatılmasından sonra ICO, 25 Nisan'dan başlayacak ve bu, Ethereum başına FAS sikkelerinin sayısının her aşamadan sonra azalmaya devam edeceği 3 aşamaya ayrılacak. İlk aşamada (25 ila 29 Nisan), 1ETH size 3462 FAS verirken 2. aşamada (30 Nisan-9 Mayıs) 1ETH 3312 FAS'a eşit olacaktır. 24 Mayıs'a kadar devam edecek olan son aşamada, Ethereum başına 3161 FAS için uygun olacaksınız. Ayrıca minimum 0.1ETH yatırımını da belirttiler.


Son bir kelime

Faxport, blockchain'in göreceği yeni özellikler ve sağladığı özellikler, spor endüstrisinin göreceği yeni bir şey. Spor endüstrisinde istenen değişiklikleri getirmek için, tarihin bugüne kadar yapıldığı bazı şekillerde reform yaparak, iyi bir miktar kalibre gösterir. Ekipte topladıkları deneyim, yaptıkları işin ne olduğu ve nereye gittikleri ile ilgili fikir konusunda çok açık olmalarına neden oldu ve bu kesinlikle Faxport için bir artı nokta olarak hareket edecektir.

Web sitesi - https://faxport.io/

ANN - https://bitcointalk.org/index.php?topic=3216347

Telegram - https://t.me/Faxportglobal

Published by – franch

Profil - https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1054884

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder