20 Haziran 2018 Çarşamba

Cappasity, Elysian ile ortaklığı duyurdu





Yenilikçi AR / VR şirketi Cappasity kısa bir süre önce yeni blockchain tabanlı E-ticaret platformu Elysian ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Cappasity, çeşitli işlevler için 3D dijital varlıkları kullanan çok yönlü bulut tabanlı bir platformdur:

Oluşturma
Katıştırma
Satış


Platform, bunu daha önce hiç görülmemiş düzeyde yaratıcı AR / VR içerik çözümleri getiren pratik bir şekilde gerçekleştirebilmek için blockchain teknolojisini kullanıyor. Mevcut endüstri standardı, çığır açan VR teknolojik uygulaması açısından güvenlik açıklarını ortaya koyuyor. Ayrıca, 3D içeriğin üretimi yavaş, emek yoğun ve pahalı olduğu için, sektör yüksek kaliteli 3D içeriğinden yoksundur. Projenin AR / VR / AI fonksiyonları ile ilgili yönleri olan bazı projeler var iken, çok azı aslında sadece projenin ana satış noktası olarak odaklanıyor. Bu nedenle, Cappasity şu anda hızlı büyüme için bir odaya sahip bir niş içinde iyi konumlandırılmış ve şu anda çok az rekabet var.

Yukarıda bahsi geçen ayrıntılara ek olarak, Cappasity'nin en güçlü yönlerinden biri de teknolojisinin E-ticaret pazarına entegre edilebilmesidir. Teknolojilerinin çeşitlilik ve ölçeklenebilirlikten yoksun olması nedeniyle tek hedef endüstrisi blok zinciri alanı olan birkaç blok zinciri projesi var. Cappasity, potansiyel işbirliği fırsatları için çok sayıda şirkete hitap etmek üzere blockchain endüstrisinin sınırlarını aşan hizmetler sunar.

Cappasity'nin entegrasyonunun çok yönlü kapasitesi, Elysian ile olan bu işbirliğinin her iki proje için de neden kazançlı olduğudur. Elysian, E-ticaret tüccarlarının blockchain'de özelleştirilmiş web siteleri oluşturmasına izin veren merkezi olmayan bir E-ticaret platformudur. Platform, Ethereum'un Yetki Belgesi onaylaması için özel yan zincirini kullanarak dağıtılmış bir özel ağ üzerindeki verileri depolayarak güvenliği artırır. Buna ek olarak, platform, sanal destek ve basit bir web sitesi navigasyonu için Yapay Zeka uygulaması ve E-ticaret'teki daha düşük hemen çıkma oranlarına daha fazla kullanıcı etkileşimi sağlamak için Sanal Gerçeklik aracılığıyla geliştirilmiş kullanıcı deneyimi yaratır.

Sanal Gerçeklik, Elysian ekosisteminin önemli bir yönü olduğundan, Cappasity, 3D dijital varlıklarının entegrasyonunu mükemmel bir hale getirmek için etkili bir çözüm sunuyor. E-ticaret endüstrisi, tüketicilerin dikkatini çekmek için özellikle devrim niteliğinde 3D / VR uygulamasından yoksundur. Bazı E-ticaret web sitelerinin 3D widget'ları olsa da, bunların büyük çoğunluğu yalnızca küçük 3D detaylar sunar. Kendi web sitelerini Elysian platformunda başlatan E-ticaret tüccarları, tüketicilerin hedeflediği demografik özelliklerine birçok yararlı 3B özellik sunabilecektir. En önemli özellik, doğrudan Cappasity'nin hizmetlerinin entegrasyonunu içerir.

Elysian platformunda web sitelerinde gezinen kullanıcılar, Cappasity'nin 3D / VR entegrasyonu tarafından sağlanan yoğun canlı grafiklere sahip ürünleri görüntüleme olanağına sahip olacak. Nihai amaç, bir mağaza içi deneyimi taklit eden aktif bir katılım düzeyi sağlamaktır, çünkü süreç kendi evlerinin rahatlığında yapılacaktır. Tüketiciler, ilgilerini çeken ürünleri seçecek ve kullanıcıların, varlıklarını bir kripto-para biriminden diğerine aktarmalarını sağlayan atom takas özelliği sayesinde bu ürünler için ödeme yapmak için çeşitli yöntemler kullanacaktır. Kullanıcı istedikleri öğeye tıkladığında, Cappasity teknolojisiyle sağlanan, inanılmaz detaylara giren ürünün tüm yönleriyle 3B sanal görünümle sunulacak. Malzemeler, küçük karmaşık tasarımlar ve etiketler gibi ince detayları görebilecekler. Birey daha sonra sadece bir kez tıklayabilir veya istenen öğeyi satın almak için parmaklarıyla dokunabilir. Bu, hem E-ticaret hem de blockchain endüstrisinde mevcut olmayan bir rahatlık seviyesi sağlar. Basitlik sonuçta daha yüksek trafik getirir ve daha yüksek trafik genellikle gelirde artışa neden olur.

Kapsamlı analizden sonra, her iki tarafın bu ortaklık için neden heyecanlandığını görmek kolaydır. Elysian projesinin sağladığı karma ticaretin ve karma taşıtın karma birleşimi, teknolojilerini blok endüstrisininkiyle karşılaştırıldığında büyük bir kullanıcı tabanına sahip olan bir endüstride (E-ticaret) kullanabildikleri için Cappasity için kazançlı. Bu, Cappasity'nin anında büyümesine ve gelecekte diğer E-ticaret işletmeleriyle çalışmak için kapı açmasına olanak sağlayacaktır. Elysian, kullanıcılara hem kullanıcı katılımını arttırmak hem de hemen çıkma oranlarını düşürmek için son derece yenilikçi bir 3D / VR deneyimi sunma becerisinden yararlanıyor. Blockchain endüstrisindeki en çeşitli ve gelecek vaat eden projelerin ikisi ile işbirliği, geleceğin parlak olduğuna inanmak için bolca neden veriyor!



SOCIAL MEDIA

WEBSITE  |  | ANN THREAD  |  TELEGRAM  |   TWITTER 



Bitcointalk profile: franch

Ethereum Address : 0x65e44324f5A4eDb9Fa333B1e0185975641cd5029

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder